Naš ekskluzivni partner je podjetje E 3 d.o.o.

Povezava: http://www.e3.si

Električna energija ima tako v zasebnem kot tudi v poslovnem življenju pomembno vlogo, je nepogrešljiva dobrina v našem vsakdanjiku. Želimo vam zagotoviti konkurenčne in stabilne cene. Pri tem ne bomo pozabili niti na pomembnost zmanjševanja onesnaževanja in obremenitve okolja.

Našim odjemalcem ponujamo več različnih paketov. Izbirajo lahko med osnovno oskrbo, okolju prijazno oskrbo ali posebno ponudbo.

Odjemalec lahko izbira:

1. način merjenja: enotarifno ali dvotarifno

2. način obračunavanja porabe: po dejanski porabi ali akontacijsko.

Odjemalec si izbere paket v skladu s splošnimi in prodajnimi pogoji za izbrani paket, katerega odjemalec izbere skupaj z našim prodajnim zastopnikom ali svetovalcem, glede na njegov  življenjski slog.

Z dobaviteljem E 3 d.o.o. smo za vas pripravili posebne akcijske  pakete za gospodinjski odjem. Posebnost paketov je, da so prilagojeni različnim življenjskim slogom.

Izbirate lahko med sledečimi paketi:

Zakaj bi se s spremembami obremenjevali tisti, ki vam ustreza dosedanji način zaračunavanja električne energije?

Ni treba!

Za razliko od drugih ponudnikov E 3 s spremembami v ponudbi ne namerava obremenjevati odjemalcev, ki ste že zdavnaj uravnali lastno porabo z lastnimi zmožnostmi in vam dosedanji način zaračunavanja električne energije po porabi ali pavšalu najbolj ustreza. Vsi dosedanji odjemalci osnovnih storitev boste odslej preprosto v paketu E3 PREPROSTI. Seveda se lahko kadarkoli odločite tudi za spremembo paketa.

Povezava: https://www.e3.si/dom/oskrba-z-elektri%C4%8Dno-energijo/e3-preprosti/

Zakaj bi v gospodinjstvih načrtovali porabo električne energije, če lahko imate tudi v dvotarifnem sistemu univerzalno ceno energije?

Ni treba!

Univerzalna cena energije vam v dvotarifnem sistemu omogoča manj skrbi zaradi rabe velikih porabnikov energije (npr. pralni in sušilni stroji). V gospodinjstvih z dvotarifnim merjenem velja višja tarifa od ponedeljka do petka od 6. do 22. ure, nižja pa v nočnih urah in med vikendi. S poenoteno tarifo tudi za ta gospodinjstva je paket E3 UDOBNI prijazen zlasti za vse vas z aktivnim življenjskim stilom, ki vikende radi preživljate izven doma. 

Povezava: https://www.e3.si/dom/oskrba-z-elektri%C4%8Dno-energijo/e3-udobni/

Zakaj bi vsakič znova razmišljali o virih energije v gospodinjstvih, kjer ves čas ravnate prijazno do okolja?    

Ni treba!

Odjemalci, ki ste se že opremili z varčnimi in okolju prijaznimi električnimi napravami in aparati, za okolje storite še več, če se vaše plačilo električne energije nanaša na obnovljive vire energije. Z izbiro paketa E3 ZELENI aktivno vplivate na povečevanje količine okolju prijazne energije v omrežju.

Povezava: https://www.e3.si/dom/oskrba-z-elektri%C4%8Dno-energijo/e3-zeleni/

© 2019 Etrad3 d.o.o. | Piškotki | Pravno obvestilo | Programiranje Kabi d.o.o. | Oblikovanje arnoldvuga+ d.o.o.